Kalender  

October 2017
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
   
   

Twitter  

   

JeugdSportFonds  

   

Veilig sporten  

   
   
   
logo nieuwsbrief

Adres speelzalen MatchPoint,

Tattistraat 23-25 (let op: ingang ligt aan Romanohof)

3066 CE Rotterdam
tel: 010-2024618

POSTADRES voor ALLE post:
Postbus 8217
3009 AE Rotterdam

Bank:
ING
NL42 INGB 0001 9972 70

 

Bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Saskia Meijer (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-48110680
Marko Mattheij (penningmeester) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 010-2203431
Nico de Lange (secretaris/vice voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 010-8484269
Cor Kooijman (facilitaire zaken) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 010-4511309 
     
Ledenadministratie    
Rob Verschoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
     
Jeugdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Gabrielle van Rijn  (voorzitter)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Raymond van Leeuwenburg  (co√∂rdinator) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Malu van der Vooren-van der Krogt  (vertrouwenspersoon) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
     
Wedstrijdzaken/Competitiecommissie    
Ed van Nieuwenhuizen  (voorzitter)         duo
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Malu van der Krogt                                regulier/landelijk
   
Stefan Brokerhof                                   jeugd    
     
Toernooicommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Robert Jan de Rijke  (voorzitter / senioren) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Raymond van Leeuwenburg (jeugd) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
vacant    
     
Technische commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Rob Huizinga (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Theo Bense Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Jan Fransen    
     
Veteranencommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jan Bordewijk  (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jiet Meijs
   
Ricardo Reijme    
     
Trainerscommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Rob Huizinga (voorzitter)     hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Saskia Meijer                            trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Theo Bense                              trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Ruud de Vries                          trainer    
Edwin ten Hoope               ass.trainer    
Joey Lim                          ass.trainer i.o.    
Emma Mattheij                 ass.trainer 
   
     
Facilitaire commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Cor Kooijman  (voorzitter)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Paul van der Laan     
Otto Verschoor    

Jos Jacobs

   

Anja Pheiffer    (inkoop bar/keuken)

   
Schoonmaakploeg    
     
Barcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Leo Termijn     
Julio Araque    
     
     
Sportpluscommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Saskia Meijer  (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Anja Pheiffer    
Liesbeth van der Meer    
     
Communicatie & PR-commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Nico de Lange (voorzitter) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Joey Lim         (webmaster) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Raymond Leeuwenburg (social media) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Pim van 't Hof (technische ondersteuning)    
     
Vrijwilligerscommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Peter van Campenhout    
Jan Bordewijk    
Gabrielle van Rijn    
     
     
Sponsorcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Ivo Brouwer (extra leden gezocht)    
     
Activiteitencommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vacant (2 a 3 leden gezocht)    
   

Sociale Media!